Versiolla kennelin koiria


JUSTIINSA LEIJONANKITA ”Runo”


”Runo” Justiinsa Leijonankita
”Runo” Justiinsa Leijonankita

C.I.B. 24.9.2023

Justiinsa Leijonankita "Runo" (i. Mallorn's Big Brother ei. Mallorn's Rocket Science)

 

Runo on ihmisen paras kaveri ja koiraystävien paras rymykaveri. Sosiaalinen ja ystävällinen luonne. Viihtyy mukana missä vain. Mitään pelkäämätön ja luottavainen. Oppii helposti asioita, mutta omaa myös päättäväisyyttä ja omaa tahtoa. Huomaamaton kotioloissa. Riistalle viettiä ja rodunomaisiin lajeihin laajasti koulutettavissa. Itsevarma, toimelias ja sporttinen. Luonne kohtalaisen kova.


NOU1, Mejä Avo0

Käytetty käytännön metsästyksessä kyyhkyllä, sorsalla ja ylösnostavana jäniksellä ja kauriilla. Verijälki: käytetty kolaripaikalla sekä hirvellä että peuralla.


Näyttelytuloksia: KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO C.I.B., EE-Sert, 2x LT Sert, 3x Vara-serti.

 

"Nice type and size. Well shaped head. Good eye color. Good neck and shoulders. Excellent forechest. Low tail set. Good proportions in body. Body in strong condition. Correct coat, lovely color. Good bone. Excellent feet. Moves well. Lovely temperament." -Sando Siv, norja, Labradorien erikoisnäyttely 2021 Tornio


"Erinomainen tyyppi, jolla hyvät nartun mittasuhteet. Kaunisilmeinen, feminiininen pää. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Ikäisekseen erinomainen rintakehä ja eturinta. Hyvä lanne ja lantio. Riittävä raajaluustovahvuus, kauniit tiiviit käpälät. Liikkuu hyvin edestä ja takaa, sivuliike tasapainoinen, mutta vielä hieman tehoton. Erinomainen karvanlaatu, miellyttävä käytös." -Finning Anett, Kinnula 2021


Terveystulokset:Lonkat B/B kyynärät 0/0

Silmätutkimus tehty 8/2023

Geenitesti puhtaat:
Degenerative Myelopathy - N/N
Exercise Induced Collapse (EIC) - N/N
Hereditary nasal parakeratosis (HNPK) - N/N
Dwarfism (Skeletal Dysplasia 2) - N/N
Hereditary myopathy (CNM) - N/N
prcd-PRA (partner lab) - N/N
Retinal dysplasia (OSD) - N/N
STGD-PRA (Stargardt disease) - N/N


JUSTIINSA LUOVA JOHTAJA ”Tilli”


JUSTIINSA LUOVA JOHTAJA ”Tilli” e.Okrados Grandparent’s Pride i. Mallorn’s Knock Knock Who’s There ei. CA MVA Madabout’s Rideon To Handyhill.


Tilli on sijoituspentu Justiinsa kennelistä. Tillin sukutaulussa on ripaus glamouria, Ringon (Mallorn’s Ring my bell) kertautuessa kolmannessa polvessa. Tilli kantaa ruskeaa väriä, sillä emä Lila on väriltään ruskea. 

Tilli 11vk

15vk


VERSIOLLA SHAKESPEARE ”Wisky”

Wisky (Versiolla Shakespeare, e. Justiinsa Leijonankita i. Alexsinas U-Turn) on eloisa nuori uros, joka on osoittanut vahvoja metsästyskoiran vaistoja emonsa Runon tapaan. Näyttelyurallaan odottelee vielä rungon vahvistumista, mutta palikat on tällä ukkelilla kohdallaan. Wisky treenaa tällä hetkellä Mejässä ja taipumuskokeisiin omistajansa Annen ohjaamana. Luonne kohtalaisen kova.

 
Terveys Lonkat A/A kyynärät 0/0
Ruskea, saattaa kantaa keltaista


Tuloksia:
Näyttelysta SA, Jun-Sert, Jun-VSP Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita