VUOSI 2023 suunnitelmia


Vuodelle 2023 ei pentuesuunnitelmia! Välivuoden aikana keskitymme pääasiassa näyttelyihin, Lilibetin ja Olivian taipumuskokeisiin ja terveystutkimuksiin. Runo on niin mukavassa kunnossa, että serti ja cacib jahti käynnissä seka Suomessa, että ulkomailla.. Syksyllä metsästyskokemuksia haussa niin omistajilla kuin koirillakin. Seurailemme ja tuemme jälkikasvua näyttöön ja käyttöön.


Pentuja 2022


RUNO (Justiinsa Leijonankita i. Mallorn’s Big Brother ei. Mallorn’s Rocket Science) on astutettu 20.1.2022 onnistuneesti TOPILLA (Alexsinas U-Turn i. Labry Berry Name Of The Winner ei. Mallorn’s Ring my Bell)


Odotettavissa on täysin ruskea pentue.  Pennuista odotetaan näyttelylinjaisia, noutovaistoisia koiria, joiden mukava ja ihmisrakas luonne sopii hyvin perhekoiraksi. Pennut tulevat luovutukseen toukokuun puolivälin paikkeilla. 

Justiinsa Leijonankita ”Runo”
Justiinsa Leijonankita ”Runo”
Alexsinas U-Turn ”Topi”
Alexsinas U-Turn ”Topi”
Runon ja Topin pennut syntyivät 22.3 kun astutuksesta oli kulunut 61 vrk. Syntyi 4 tyttöä ja 4 poikaa. Erittäin reippaat ja elinvoimaiset pennut syntyivät reilun kahden tunnin aikana. Painot olivat tasaiset ja väri toivottu tummanruskea. Varauksia on tällä hetkellä jokaiselle pennulle, kasvattaja ei ehdi tällä hetkellä vastaamaan kaikkiin pentukyselyihin.

Riitu FI54475/16 on ystävänpäivänä 14.2.2021 ultrassa todettu olevan kantavana Rockysta. Kuvassa näkyi pentuja 7-8 kpl eli hieno määrä. Käyttölinjaisia sorsapoimurinpentuja odotetaan syntyväksi mustan ja keltaisen väreissä. Pennut tulevat luovutusikään toukokuun puolivälissä. Riitu on geenitestattu STGD N/N eli ei kanna Stargardt-silmäsairaus geeniä ja myös muut labradorien geneettiset sairaudet on tutkittu N/N eli puhtaat. Molemmilla luustotutkimukset A/A 0/0. Silmät tutkittu terveiksi. Kasvattajan yhteystietoja voi kysellä meiltä.

Rockyn tiedot löytyvät välilehdeltä ”koirat”


Riitu synnytti 14.3.vastaisena yönä 7 kaunista pentua. 6 narttua ja yksi keltainen uros. Pennuille on kodit tiedossa.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita